1 februari, 15.30-16.30

Martin Brunnberg, näringsfysiolog

Martin Brunnberg är näringsfysiolog (M. Sc. Nutrition) och driver samt arbetar som utbildningsansvarig på Svenska Näringsakademin. Just nu är Martin Brunnberg aktuell med sin Sverigeturné ”Ät dig till ett långt och friskt liv” tillsammans med Wimab.se och besöker Malmö, Göteborg, Stockholm, Jönköping och Örebro med start mars 2019.  Martin har även skrivit och medförfattat sex böcker som sålts i Sverige, Norge och Tyskland. Hans senaste bok Modern Näringslära” har han skrivit tillsammans med Fredrik Paulún. Martin poddar även tillsammans med Fredrik Paulún i Näringspodden och Nutribes podd Näringsnördarna.

Martins ständiga jakt och intresse efter att finna sanningen gör honom till en av Sveriges kunnigaste inom sitt område. Han hittar sin inspiration genom kunders och elevers utveckling – oavsett om det handlar om viktminskning, prestationsoptimering, psykiskt välmående eller förbättrande av sjukdomssymptom. Martin besöker Helsingborg och Kallbadsveckan 1 februari och föreläser i ämnet ”Optimera din hälsa med smarta strategier”. Passa på att ställa frågor till Martin efter föreläsningen!

Om föreläsningen

”Optimera din hälsa med smarta strategier”

Hälsa handlar om att må bra och vara frisk. Här spelar kosten en stor roll. Med enkla knep och strategier kan de täcka upp vanliga luckor i kosten och optimera näringsintag, men även hitta nivåer över ”bra”.

Ur föreläsningen:
* Så täcker du vanliga luckor i näringsintaget
* Strategier för att öka din hälsa från bra till ännu bättre
* Hur påverkar förbränning viktbalans?
Dessa ämnen och fler därtill kommer att avhandlas under Martins föreläsning.