Kallbadsweekend 30 september–3 oktober

Kallbad eller Spa på Helsingborgsvis är en fantastisk upplevelse som alla bör prova någon gång under sitt liv. Förutom alla de hälsofrämjande effekter det har, så handlar det också om att flytta gränser och utmana sig själv…

Vi kickstartar kallbadsäsongen i Helsingborg med en Kallbadsweekend som är en perfekt möjlighet för dig som vill prova på kallbad och lära dig mer om dess positiva effekter. Under fyra dagar kan du ta med dig dina vänner, din partner eller varför inte hela familjen, och få en härlig introduktion till kallbad av våra badvärdar. Du kommer också att få möjlighet att prova på aufguss, en cirka tio minuter lång basturitual med väldoftande eteriska oljor där doft och värme fläktas mjukt mot dig som bastur med hjälp av en handduk. I samband med Kallbadsweekend öppnar försäljningen av badpass till Kallbadsveckan. Klicka här för att köpa din biljett från och med 30 september.

Boka plats

Till några av våra aktiviteter under Kallbadsweekend behöver du boka din plats genom att ringa eller besöka det kallbadhus som håller i aktiviteten. I programmet står det vilka aktiviteter som du behöver förboka plats till.

Kallis: 042-10 61 95
Pålsjöbaden: 042-10 61 96

Erbjudande för dig som är stammis

Du som har ett hel- eller halvårskort på Kallis och Pålsjöbaden har ett ypperligt tillfälle att introducera en vän eller kollega till kallbad. Vi bjuder både dig och din kallbadsvän på inträde och en go fika om ni besöker oss under vår Kallbadsweekend. Du har även möjlighet att delta i våra aktiviteter till ett rabatterat pris.

Klicka här för att läsa programmet i mobilvänlig version (pdf)

*Pris för dig som har hel- eller halvårskort

Aufguss-show med Christian: 200 kronor
Before work: 70 kronor
Morgondopp med frukost: 70 kronor
Bad med aufguss: 10 kronor

Bad med föreläsning: varför ska vi kallbada: Gratis
Nybörjarbad: Gratis
Gemensam bastu: Gratis