Boka boende

Här är tips på boende under Kallbadsveckan. Låt dig inspireras!

Elite Hotel Marina Plaza

Elite Hotel Marina Plaza är en inbjudande mötesplats med havet på ena sidan och Helsingborg C på den andra. Bo nära nöjen och sevärdheter i trivsamma rum och avslappnad atmosfär. Ta en promenad längs kajen eller njut av solnedgången från The Bishops Arms eller Marina Bar & Bistro.

The Vault Hotel

The Vault Hotel vilar på ett extravagant bankvalv från förra sekelskiftet. Då var nämligen byggnaden en bank. Men om du numera hör något som klirrar, så är det troligtvis inte mynt som skramlar utan isbitarna i ett cocktailglas.

Välkommen till The Vault Hotel! Hotellet där den pampiga historiska byggnaden skapar en smakfulla miljö för att umgås. Här skapar du definitivt minnen för livet. Här bor du mitt i hjärtat av Helsingborg i något av våra 56 rum och njuter av vår mysiga vinbar, italienska trattoria och Atrium bar.

Elite Hotel Mollberg

Elite Hotel Mollberg vid Stortorget i Helsingborg är en upplevelse utöver det vanliga. I en byggnad med anor från 1300-talet finns ett modernt hotell med karaktär, charm och individuella rum. Upplev stämningen, ta en paus på Paolo’s, njut av mat och dryck på At Mollberg. 

Clarion Hotel Sea U

Boka vårt Kallbadspaket och njut av avkopplande kallbad med bastu, 7 rätters middag på AMA Nikkei Restaurant och övernattning i ett harmoniskt rum med en ljuvlig hotellfrukost dagen efter.

V Hotell

Ta hand om dig själv och boka ett kallbadspaket hos oss på V Hotel i samarbete med Kallis & Pålsjöbaden!

Välkommen till Helsingborgs två anrika badinrättnigar med Öresunds friska saltvatten och livliga vindar som granne. Låna en handduk och få en scrub till kroppen + bastu 3 timmar. Hur underbart som helst!

Good Morning+ Helsingborg

Good Morning+ Helsingborg ligger strategiskt och lättillgängligt i södra Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till centrala Helsingborg, med Stortorget och historiskt vackra Kärnan i fonden. 20 minuters färjetur bort ligger Helsingör med slottet Kronborg, där Shakespeare en gång placerade sin olycklige prins Hamlet. Hotellet har 164 rum.

Gratis parkering, WiFi ingår alltid, precis som tillgång till vårt gym och relaxavdelning med bastu.